Söndag och ikea

men innan jag skriver om denna dag så är det ju nog en del som undrar hur det var på Happy days kan ju ta allt från början för kul hade vi..

Vart hämtad strax efter 19,00 av tjej gänget Anneli,ulla,alexandra och maria in till karlskoga och hämtade upp en tjej till kommer inte just nu på namnet men vidare sen till coop kom på vill ju ge marit något för fick veta att hon hade gjort Tacko paj till alla så in och handla snabbt skulle det gå eftersom klockan var runt 20,00 då men var ganska snabb endå hittade en blomma kom till kassan och då såg Alex en äcklig spindel i blomman den rörde vi inte det fick farbron bakom oss göra han var snäll och tog bort spndeln så då var ju det bra så ut och skulle ta ut pengar å jädrans va det regnade var ju värsta vatten fallet ute.

Men tillslut kom vi fram till marit med jätte blöt blomma och vi med blöta men gick bra endå ut på altan den är inbyggd fin altan och åt god tacko paj med sallad och tala lite sen in i bastun en stund jag och anneli efter kommer alexandra in och där satt vi och snackade massa trevligt innan vi gjorde oss i ordning man kunde ju börja fundera på om anneli skulle ut i bh och trosor för det sprang hon i ganska länge men ringde taxi och seniväg till woodis och hade det super trevligt där med var bra band vet inte va dom heter men bra va dom endå så blev lite dans och lite dricka och lite av allt möjligt kul var det att komma ut sen innan vi skulle till bussen tog vi oss en runda på stan sen upp till bussen lagomt trött det var vi längtade bara hem till sängen väll hemma så kom man ganska snabbt i säng men somna det gjorde man ju inte dnå så när jag klev upp så hade man typ bara sovt 4 timmar men gick bra endå att jobba dagen efter...
Det var en del av våran happy days kväll

I dag då är det söndag och är mycket piggare än vad man var igår i alla fall så i dag blir det ikea med anneli ska kolla säng till christoffer är kanse redan bestämt vilken säng det ska vara bild kommer men får ju inte hem sängen i dag men ska kolla om man kan lägga undan om det finns dåigt av dom så får man hämta den i veckan för han är stort behov av ny säng och vad som händer sen vet ja inte förutom att vi ska vara hemma runt halv 3 för då är det jobb som gäller..
Klicka på bild för att få större...

Happy Days

Jap  det ska det bli i dag med ett gäng tjejer men ska även jobba till halv 8 i kväll men anneli hämtar upp mig sen blir det till karlskoga till marit och basta och sånt innan vi ska iväg ska bli såå roligt men måste tänka på jobb i morgon bitti med kl 8 börjar jag men det fixar sig är ju lungt på jobbet så det är ingen fara har ju köpt nya skor som jag ska ha ikväll..
Nu har dom klarat av första veckan på skolan me det har gått bra denna vecka christoffer han trivs han tycker det är roligt och det är bra han får ju lite nya kompisar så i dag ska han vara på fritids för fösta gången men inte så länge ska han vara där frn 14-17 blir väldans springande fram och tillbax för han slutar ju skolan 11 då hämtar jag han sen tillbax till fritids till 14 men det blir nog roligt för han..
ne u är kl 07,22 dax å försöka få på christoffer kläder så vil blir klara slipper då stressa..

skriver nog mera sen har inte riktigt tid just nu för då blir det stressigt...


Har tråkigt

Vill ju göra någit visserligen finns det massor att göra men inget jag vill göra vill plocka blåbär eller svamp men funderar även på om jag ska gå ner till källaren och fixa min cykel så jag får den hel bara bekymmer med punka hela tiden att jag inte kan unvika allt jäkla glas blir tokig på mig själv att jag kan vara så klantig fast klantig det tillhör ju mig om man säger så :)
Jo Christoffer började ju 6års verksamhet i dag och han verkar gilla det så det känns skönt i morgon ska dom ha gymnastik och han väntar på det kul när han längtar efter att få gå iväg till skolan för att ha gymnastik han fick nya jumpa skor av våran granne i dag mycket snällt av dom skulle köpa nya åt han men dom hade hört att vi talade om vad christoffer behövde i skolan så  hade dom åkt och köpt det han behövde så han fick Gymnastik skor, pennor, suddigum ,pennvässvässare och ett nytt pennskrin visserligen får dom pennor i skolan men kan va bra att ha tyckte grannen så han fick det och skorna ja dom har han haft på sig nu i några timmar han vill inte ta av sig om..

Spotify: tur man har det sitter nu och lyssnar på massa bra musik fördriver tiden så väldans bra faktiskt...

Jo jag kom på mera vad jag gjorde i går kväll då tröttnade jag som vanligt på Christoffers rum blir ju som sagt aldrig nöjd så nu åkte hans loft säng ner i källaren han sover ju endå inte i den han ska få ny säng men vet inte vilken än christoffer har ju hittat en säng han gillar men ska även kolla på andra oxå får ta en tur till örebro och kolla ikea:).
Men just nu tror jag att jag är nöjd för tillfället i hans rum i alla fall det märks ska fixa nya garndinner till han för det behöver han hehe satt å läste vad jag skrivit och han ligger ju inte på golvet och sover han har en annan säng han sover i bästa jag skriver det så ingen tror han sover på golvet..

Jo jag har faktiskt äntligen fått i väg allt skräp i källaren mamma och ann kom och körde det jag behövde till tippen så himmlans skönt att ha fått bort det nu så ska skaffa bättre lådor att lägga i alla barn kläder i som finns där nere och gå igenom vad som ska sparas och vad som är trasigt men det gör jag när jag skaffat lådor nu är det ingen idee har en hel del banan kartonger men ska skaffa större lådor så jag slipper ha många små hela tiden sen har jag ingen koll på vad som finns i lådorna heller så det får bli att fixa me någon dag så det blir lite ordning där nere..

Ne nu blir det nog inte så mycket mera att skriva kommer inte på mera i alla fall så får väll ta fram min kompis damsugaren och göra lite nytta tycker jag städar jämt men endå blir det stökigt fort tråkigt faktiskt men när man städar så har man ju nått att göra ska även tömma diskmaskinen och stoppa in nytt så all disk försvinner det är ju alltid en början i alla fall..

PÅ fredag då blir det HAPPY DAYS:=)

Klar

ja nu är min blogg klar och jag fick hjälp har inte gjort den själv tack Penny http://pinuppa.webblogg.se/ rekomenderar henne om ni vill ha hjälp eller någon fråga om blogg hon är duktig det enda jag gjort själv är att berätta för henne hur jag vill ha min blogg och kommit på hur jag vill ha så har hon gjort ordning efter mina önskemål och jag vill ju ha havs teama och det var visst lite svårt men det blev bra endå...

Lördag

nu har jag nyss kommit upp från tvättstugan har lagt in första maskin tvätt i torktumlaren bara 1 maskin kvar sen är det klart gött..
I helgen då ja självklart har vi ju varit nere vid marken så klart det missar man ju inte har köpt ny jacka till christoffer eftersom hans är spårlöst borta hittar den ingenstans så nu har han fått ny visserligen lite stor men den funkar tills vidare ska köpa 1 till men det får jag göra när jag får lön ska ju endå köpa lite andra saker me då så kan passa på att göra allt på en gång..
Händer i dag då det märks kl är ju inte så mycket än blir kanse ner till farmor och farfar men ska även ta och damsuga senare sen och få in alla kläder i skåpen me så klart men det är ju lungt än det är ju inte färdigt..
Jo föresten ska göra om min blogg lite har fått en tjej som hjälper mig med det hon håller på att göra i ordning lite först hon verkar jätte duktig på att göra ordnin blogg men äntar me att rekomendera henne måste fråga henne först om det går bra för henne.

Följ min blogg med bloglovin

Förbaskade mygga

har klarat mig hela året från dessa jäkla myggor vi gillar ju varandra lika mycket noot hatar dom men har tur dom rör mig inte så det har varit skönt men nu minsann var dom på mig i natt fega jäklar går på den som ligger är bra fegt får jag lov att säga men jag smakade nog jäkligt illa dom gav mig bara 1 bett så det var ju bra och ännu bättre den kliar inte så mycket så det är me bra.
Vad har man gjort i helgen då??
Målat på 3 olika ställen
fredas så var vi hos bagarn och jenny ja max oxå då vi grejjade lite och jag stog och målade plankor sen grillade vi på kvällen smaskens men bra kallt var det..
Lördag då var jag hos mamma och pappa och målade huset fick hj'lp då av christoffer men var hemma runt 16 tiden för vi skulle ha max lånade han så fick jenny och bagar grejja med huset i lugn och ro så han var hos oss till söndag mycket trevligt men i söndas gick vi till anneli och micke och där målade jag me men bara lite för anneli skulle slipa så jag tog max med mig till köket för att det blir så mycket slip damm och det är ju inte bra för max att andas in sen låter det så illa när man använder slip maskin och senare på dan så började jag stor städa lägenheten har bytt gardener me i alla rum utan i vardagsrummet vet inte vilka gardiner jag ska ha där sen gilalr jag dom som hänger uppe ..
i dag då måndag så tvättar jag ska snart till anneli och micke och ha deras bus ungar det är stängt på dagis..
i morgon ska jag ha becky en stund me hoppas på bra väder så kan man va i lekpraken med henne hon gillar ju gunga men det märks i morgon hur det blir med vädret..

nu blev det en kort info om helgen i alla fall..
tvättstugan ropar på mig..


vart i skogen

och ålockat blåbär med alexandra vi provade min och christoffers bärplockare funkade mycket bra alex har bilder ska bara få dom så ska jag lägga in lite..
Har även hunnit rensa alla blåbär och nu står pajen i ugnen hoppas det smakar bra men det tror jag allt hade ju en super duktig mini bagare till hjälp  då kan det ju inte bli misslyckat..
gjort mer i dag då varit med alex och becky tog e promenad med dom annars så har jag faktiskt varit hemma och bara slappat på soffan inte så tokigt det heller..
Jobbar inte nu går inte på schema längre lite synd faktiskt men det dröjer ju inte innan jag ska jobba igen har ju lite jobb planerat redan så det är kul..
ne dax å kolla pajen vart litet inlägg i dag..

BILDDAGBOKEN

hAR LAGT IN BILDER PÅ BILDDAGBOKEN NU

WWW.BILDDAGBOKEN.SE
SÖK SEN PÅ  blue-ice
LÖSEN SÄG BARA TILL SÅ FÅR NI DET..

Kom hem igår

från våran semster som vi hade åå va vi har haft roligt har inte haft tråkig någon gång allt var så himmlans roligt och bilder det kommer längre ner...
Kom till sunne på tisdag till vandrarhemmet som vi skulle sova på ja va ska man säga om det vandrarhemmet det vet ja inte riktigt var ju inte så topp pricis och luktade inge vidare och väldigt fuktigt var det synd man inte tog kort där hmm liten miss men fick veta att dom som ägde det hade nyss köpt stället så vandrar  hemmet var nytt dom hade typ bara fått in våningsängar men dom hade det öppet för att få in pengar så dom kunde göra det i ordning men kul hade vi där endå vi lassade in våra saker sen åkte vi vidare till rottneros park och det var bra barnen lekte en hel del och hade det jätte roligt även där har jag bilder som kommer sen längre ner..
På  kvällen när vi kom tillbax till vandrar hemmet åt vi kräftor och lyssnade på musik  och hade det trevligt barnen dom somnade strax runt halv 10 vi satt utanför rummet och pratade så baren dom fick sova i lugn och ro..

Onsdag ja då kom den stra dagen som barnen väntade på och åå va dom tjatade dom började härkja redan vid 8 på morgonen och det gick inte få dom att lugna ner sig men åkte iväg till sunna vattenland strax före 10 tiden för dom öppnade kl 10,00 när vi kom dit var det kö och tur hade vi för solen kom fram var bara 15 grader ute när vi kom så det var lite kallt just i början men det tog inte lång stund innan man var varm sen var det full fart hela tiden barnen lekte massor har några bilder från det lite svårt att hinna med me kamera för det var ju vatten som sprutade från alla håll i barn polen och sen hade man ju fullt upp att ha koll på barnen men det funkade jätte bra faktiskt dom var duktiga och jag fick med mig Daniel på en hel del och Anneli med micke var lite svårare men han kom igån lite oxå så han åkte en del och det jag inte fick med mig dom vuxna på så var det vara fråga julia hon förljkde med uten bekymmer Christoffer höll sig till barn poolerna han gillar ju inte hlöder och hög fart han är mera osäker medans julia och johannes dom åkte ju allt som man kunde åka nästan så vi började bada strax efer halv 11 och åkte hem 17,15 dom stänger 18,00 så vi passade på medans det fanns plats för närmare 18 ska ju alla hem blir så trångt då när man ska byta om och sen var det skönt att sätta sig i bilen för man var bra trött efter denna dag johannes somnade på engång men christoffer och julia var vakna ne nu kommer det bilder...

Rottneros park... 
Klicka på bilderna så bilr dom större hoppas jag...


Christoffer kör bil man kunde föra 2 åt gången

Johannes han är tuff kör med 1 hand :)

Här är det dom fick köra ministad

Christoffer hoppar

Julia


Vattenlandet

ingången

Christoffer står under vattenfall

en del av lekparken som fanns i poolen

Christoffer försöker stoppa vattnet

Johannes hoppar från kanten

julia

Flera bilder kommer på bilddagboken kommer lägga in länken så kan alla kolla som vill...
(länken kommer när alla bilder är utlagda kommer kanse under dagen...)

Sunne vattenland

ja det blir det i dag och väntar bara nu på att vi ska bli hämtade men det tar en stund till christoffer har lugnat sig lite ska även ha cyklar med eller barnens cyklar ska med sen har micke fixat jätte bra tror det är vandrar hem men det går att gå eller cykla därifrån till vattenland i alla fall sen dinns det lekpark för barnen och om ja förstod det rätt så var det
bra utrymme för barn vill bara åka nu..

BECKY Jag hoppas att du kommer få en bra dag på dagis det är även en stor dag för dig med men jag tror du kommer ha det roligt på dagis och trivas dom första dagarna har du ju mamma och pappa med dig kan bli lite jobbigt när du får vara själv efter några dagar men jag tror du kommer att vänja dig och ha det roligt...


Nu har jag letat reda på lite bilder på sunne vattenland och självklart komer det flera bilder när vi kommer hem igen kameran är laddad och klar med batterier...


Denna kommer nog barnen att gilla


Den ser rolig ut


Denna ska jag åka med Anneli men utan barn


Finns en del för alla åldrar


En del av vattenlandet

vet att bildern är olika storlekar men vill inte ändra på dom för då kanse det blir dåligt bara...