26 November

Ja nu e det inte ens 1 månad kvar till jul känns bra men dax att börja med julklappar för det har ja inte gjort men har inte så ånga att köpa till det ordnar sig..

Jag jobbar nu igen om dagarna och det känns otroligt skönt..
Snart är det första advent så i dag tog jag fram adventstakarna och på söndag då blir det ner till samhället och hälsa på jultomten ska bli kul ska ner med alexnadra och Becky och självklart christoffer jag hoppas att det blir bra väder men skulle ju inte förvånna ig om det skulle regna som vanligt men då blir det regnkläder så det funkar det med..
Ne nu ska jag krypa ner i sängen och kolla om det finns nåpgot vettigt på tvn annars så får jag försöka att sova det ska nog inte bli några problem alls..

IDOL

Ja det sitter ja och kollar på nu men min favorit har ju redan varit fför en stund sen och det e ju Mariette hon e såå bra ycker ja.
Christoffer och ja har haft en lite mys kväll i dag har spelat spel labyrinten och haft chips sen va han me en stund och kolad epå idol men nu ligger han...


Va blir nu då jo jag vill ju då spela lite yatzy och kanse fia med knuff men varken Ann eller Alexandra är hemma så har ju ingen att spela me så får nog kolla om man hittar någon annan att spela mot fast det är inte lika roligt men fördriver tiden sååå bra..

Finns inte så mycket att skriva men har endå visat att ja inte glömt bloggen..

Måste gå Mariette är och sjunger igen :D

Svin sprutan

Ja den ska jag och Christoffer ta i dag tanken va att Daniel me skulle göra det men funkar inge bra för hans arbetstider skulle ta den i morgon när han slutar men då vet dom inte om det finns något vaccin kvar så det får bli i dag för mig och christoffer..
Men sen säger alla så olika det ska vara för allmänheten men bara för barn till 5 år och den andra säger att det för för alla åldrar men christoffer får den för den 3 säger att dom inte nekar någon att få den får lov att säga dom har nog inte haft något möte för alla säger ju olika jaja skit samma dit ska vi även Alexandra och Becky me ska dit och ta sprutan sen vet ja inte hur Anna ska göra för kim är inte helt frisk det märks..


GRATTIS CHRISTOFFER

Idag blir du 6 år grattis på din dag älskar dig..


Mormor

R.I.P MORMOR NU VAR DET 6 ÅRSEN DU SOMNADE IN..