Gott nytt år på er alla

Specielt till till hela min Familj och vänner ja släkten me fast ja inte har knappt någon på min sida finns om man börjar undersöka saken men gör inte det blir bra endå..

Ja inte många timmar kvar på detta år 2009 och det har varit många blandade känslor faktiskt men även otroligt mycket skratt och härliga stunder/Dagar men ja vet år 2010 kan bli ännu bättre men ja vet ju redan nu att det kommer bli även jobbigt oxå men vi kommer fixa det oxå vi fixar allt finns ju buss och special Taxi som kommer mer eller mindre på beställning så det är ju bra och Självklart Telefon det är tur det så vi fixar detta de vet ja eller hur??
Planer inför 2010 då ja du bra fråga en del vet ja men vet inte riktigt om ja ska skriva eller hur men vet i alla fall jag har ju min familj och vänner då fixar man ju allt skönt..

Några speciella minen från 2009 då ja dom är många ja vet inte vilken som är den bästa faktiskt..

Jag jobbar i dag har kvällsturen men va gör det är så OTROLIG glad för mitt jobb kan nog inte ha det bättre trivs som fisken i vattnet även arbetskamraterna är helt otroliga dom me så bra är så lycklig för mitt jobb:)

På lördag ja då blir det mera rolig heter då blir det bus och skoj i örebro men massa personer känner inte många av dom som ska me men va gör det ska endå bli roligt om alla kommer so är sagt har dom räknat ut att vi blir ca 32 st sammanlagt med vuxna och barn http://www.lekobus.se/orebro/attraktioner.html
Har ni inte varit där då har ni issat något ja lovar man blir ju barn på nytt:)






:=)

GOD JUL PÅ ER ALLA

HOPPAS NI HAR HAFT EN BRA JUL DET HAR I ALLA FALL VI:=)


December

Snart är det jul inte många dagar kvar nu i morgon blir det sista inhandlat skulle vilja hinna storhandla me men det hinner jag inte med får ta det någon gång i alla fall..
Som sagt i morgon blir det en snabbis in till karlskoga med Alexandra,Daniel och Christoffer men dom åker in till örebro oxå med tobbe medans jag  ska jobba men då sparar ja mina pengar i alla fall:)

Jo jag har även blivit kort klippt nu äntligen så tack för hjälpen Alexandra det var skönt att få det gjort..

Nytt år så och nyårslöften ja du dom kan bli många dom så får se vilket jag tar men måste fixa alla endå fast dom säger jag inte dom är min lilla funderare som man har haft i tanken såå länge livet är ju som sagt ingen lek men allt blir nog bra tillslut i alla fall hoppas jag..Men jag har ju allt stöd jag kan få:)

Ne nu får ja försöka få in Christoffer till sängen...

Vinter

Nu har vi haft vinter i ett tag skönt och kul med snö måste ta mig till pulkabacken lite mera med Christoffer har bara varit iväg 1 gång med han men förhoppningsvis ligger snön kvar ett tag så ska ja se till att det blir flera gånger..

Lördag ja då halkade jag och gjorde illa knäet inte kul men det blir bättre men går sakta men gör så gott jag kan i alla fall igår tvättade jag fick ta Christoffers kläder då hade så ont men i dag lite bättre (Måndag) så nu tar jag resten även sängkläder har massor att tvätta men skönt att ha det gjort går ganska fort har ju 2 tvättmaskiner och 1 torktummlare så får ju tvätten torr i alla fall hoppas jag.. 

Julklappar ja det är nästan helt klart så det är skönt har någon kvar men det fixar sig på onsdag då blir det karlskoga med familjen ska bli kul är inte ofta vi är inne tillsamans men på onsdag ska vi det Daniel behöver lite nytt att ha på sig på jul han har så dåligt med kläder..

Tradera ja där finns det mycket roligt och bra priser kom på ja måste ju gå in och betala mina termos legins som ja ska ha på jul om dom hinner komma är ju inte säkert men annars så har ja dom är ju bra att ha..

Nu ska jag plocka lite och kanse damsuga om ja hinner ska ju göra peparkakshus med Alexandra så väntar på henne men hon kommer efter 9 någon gång måste ju lämna becky på dagis..

Sen har ju kim blivit 1 år det har ja  inte gjort något inlägg för men skickade grattis till henne i alla fall sen får ja lägga in en bild på henne på min blogg så klart..

Så ett stort grattis till dig kim på din stora dag..



Ja då var det måndag igen

Ny väcka nu då och närmare jul för varje dag och det verkar som om det ska bli in vit jul i år blir kul bara väntar på att snön ska komma vill gå ut i pulkabacken och ha kul med Christoffer sen är det så mysigt och nu börjar ju flera av kompisarnas barn me bli stora så nu kan ju dom me följa med ut och ha kul eller hur tjejer:=)

Ne nu sitter ja och väntar på att klockan snart ska bli 14,00 så ja kan gå till jobbet tänkte ta en promenad i dag hade ju hoppas att det skulle snöa men går bra endå..

Julklappar då ja det har ju varit lite dåligt me det får ta tag i det har fixaat 2 st i alla fall alltid en böjan men brukar vara sen med just det typiskt mig men har inte så många att köpa till i alla fall så det är skönt..

Läste eller ja såg rättare sagt i tidningen tror det var aftonbladet faktisk en artikel om skitiga barn får bättre hjärta ja då lär ju christoffers hjärta vara super bra för han är ju ofta skitig knappt han är ren när han har badat ju men goding är han i alla fall.
http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article6275600.ab
Lämnar länken om just skitiga barn så kan ni läsa den om ni vill..

Nu va posten här men inget som ja vänta på kom suck hoppas det kommer i morgon då annars så får ja ringa efter det väntar ju på paket ett som är alexnadras och ett som är till christoffer men ja måste få tag i det före han eftersom det ska vara julklapp till han men kanse kommer i morgon får hoppas på det i alla fall..
Men ja tycker det är ovanligt lite jul kort i år har faktiskt bara fått 1 än så länge annars så brukar christoffer få massor vi skickar inga i år heller brukar skriva ett gäng men oftast så ligger do kvar här efter jul me för kommer aldrig iväg och handlar frimärken så i år köpte ja inge billigast så..

Ne nu har ja inge mera att skriva men har skrivit lite i alla fall om det är någon som läser det vet man ju inte ..

Idol finalen över

igår var det idol final det stod ju mellan erik och calle jag hoppades på igentligen båda 2 för dom var så duktiga men Erik vann och han hejade ja på från början men jag tycker endå synd om Calle för han var ju den blyga och försiktiga från början och på slutet hade han verkligen kämpat sig upp till den han blev spralig och glad inge blyg alls så han har ju verkligen kämpat så han är ju endå en vinnare för sig själv för utan idol så hade han nog fortsatt vara den blyga och försiktiga killen och han kommer nog göra en del skivor endå tror ja..

Erik ja han har ju varit me förut tror kommer inte ihåg vilket år det var men han kom då inte så långt innan han fick åka hem men han gav inte upp han kom tillbax och verkligen kom långt och vann det hela så han har ju me kämpat för att vinna..
Så igentligen är båda 2 vinnare på olika sätt..

           

Trött

Idag känner jag mig lite seg var ute igår men ett gäng tjejkompisar det var jätte roligt vi var ca7-8 tjejer som var ute först var vi på kings sen till wickan dom flesta åkte hem ganska tidigt på slutet var det bara jag och Alexandra kvar men va gör det kul var det endå tog bussen hem vid halv 3 så hemma 3 sen kom christoffer och väckte mig halv 9 pigg var ja då så i dag har jag gjort knäck vart lyckat faktiskt så det var skönt..
Behöver städa som vanligt men orka det i dag jag spara det till en annan dag för ja vet att ingen kommer ta det ifrån mig så det är lungt...
Ne orkar inte skriva här heller måste göra nått har en anning tråkigt..

Calle och Erik i final




Erik    http://erik.idol.tv4.se/

 
Calle
http://calle.idol.tv4.se/







Vart ligger landet där man böjer bananerna




Var ligger landet Där man böjer bananerna, är det i samma land, där dom bor indianerna.
Jag sitter här själv,
och funderar lite gran,
jag saknar min bror,
han som allting kan,
Jag vill ju veta, Hur saker och ting går till,
om jag vore lika smart som han.
Var ligger landet där man böjer bananerna, är det i samma land, Där dom bor indianerna.
Eller en Tarzan, svingar i lianerna, var ligger landet där dom böjer bananerna.
Alting som växer, Det dras mot ljuset,som ger den näring, och tinar upp allt fruset.
Bananen den växer i klasor i ett träd, Hungrar efter solen, det gör den med.
Den sträcker sig upp emot himmlens fröjd,
Det e de svar du får, jag hoppas att du är nöjd,
Bananen den dras mot ljuset, det är därför den är böjd
Var ligger landet där man böjer bananerna, är det i samma land, Där dom bor indianerna.
Eller en Tarzan, svingar i lianerna Var ligger landet Där man böjer bananerna.
Tänk om bananerna var raka, hur skulle då bananen smaka. För det vore faktiskt inte lika kul,
om bananens fina skal inte var gult.
Var ligger landet Där man böjer bananerna, är det i samma land, där dom bor indianerna.
Eller en Tarzan, svingar i lianerna, var ligger landet där dom böjer bananerna.






burr kallt

ja nu har nog vintern kommit nu e det kallt ute så nu kan ju snön komma när det är minus grader ute så den får stanna kvar för då är det kul bara väntar på att få göra snö gubbe och snö lykta ska bli så kul..

Nu är jag även Anställd som personlig assistent tog tid innan ja fick skriva på pappren visste ju sen oktober att ja fått platsen men vill ju få det påskrivet oxå så nu e det gjot och jag är SSÅÅÅÅ GLAD för det..

Snart är julen här mysigt med jul faktiskt har satt upp jul gardiner men tomtar har ja inte tagit fram än det gör ja när det närmar sig så man inte hinner tröttna på julen innan adventsljuststakarna är ju me så klart framme...

Gjort i dag då..
Städat ja har damsugit och torkat golven känns skönt att ha det gjort sen har jag gjort risgryns gröt till kvällen eller tomte gröt som Christoffer säger men gott var det finns en del kvar blir bra till frukost i morgon....

Christoffer ligger nu och sover han frågade redan strax före 20,00 o han inte kunde få gå och sova och självklart fick han göra det han var så trött så han somnade fort i dag fast han brukar inte vara några större bekymmer med att få sova han är så trött på kvällarna så det ör skönt...

Nu börjar snart Andra avenyne det ska ja se sen blir det även för min del att gå och lägga sig i sängen men ligger nog i sängen och ser på tvn kanse även se på andra avenyn me i sängen skulle ju vara skönt..

Ne nu måste ja gå och se tvn hinner inte sitta mera här nu..

Ha en bra kväll får se när jag skriver igen..